Clienti - RB Communication

Clienti,marketing, communication

Creative
Cofetăria Mokka

Produsele noastre artizanale sunt rezultatul muncii noastre. Fiecare decorație este precedat de un design individual, în funcție de dorințele clientului. Comunicarea cu clienții noștri este un aspect extrem de important pentru noi. Să comunicăm pentru noi înseamnă sa fim oameni, să dăruim și să iubim. Și s-ar putea să nu mai fie nevoie de altceva pentru a avea prieteni și nu clienți, pentru a închega relații pe viată și nu vânzări si, de ce nu, pentru a fi fericiți…Faptul că avem foarte mulți clienți fideli este dovada elocventă că produsele noastre sunt pe placul multora.

Orașul Borsec
Restaurant Alzo

Alzo este locul în care combinăm experiența socială cu gastronomia. De fapt, suntem un restaurant de tip bistro, unde prospețimea, simplicitatea și atmosfera familiară sunt foarte importante.

Tulipart Design

Am început activitatea în anul 2017. Cele mai utilizate materii prime pe care folosim sunt:

- pielea naturală, din care sunt confecționate genți de umăr pentru femei și bărbați, rucsaci, pungi de curea, poșete și mici accesorii.

- textile reciclate din care realizăm pungi și rucsaci pentru curele.

- materiale impermeabile

- pânză de bumbac, din care sunt confecționate haine pentru copii și saci de dormit pentru copii.

 

Restaurant Bécsi szelet

Bine ai venit în lumea gastronomiei. Suntem conștienți că simțul vizual ne stimulează direct apetitul, așa că te așteaptă o călătorie cu gusturi unice și cu un aspect pe măsură.

Patronatul Român, filiala județului Harghita
 
- Le reprezentăm interesele în fața comisiilor și dialogăm cu organismele publice și legislative pentru a le promova interesele.
- Oferim informații actualizate și cuprinzătoare despre oportunitățile de finanțare disponibile, modificările legislative și normative
- Oferim servicii de afaceri: consultanță economică, juridică, financiară, de asigurare a calității și de marketing.
- Oferim rețele, schimburi de experiență și oportunități de afaceri între membri și organizațiile partenere.
- Oferim oportunități de formare continuă și de dezvoltare profesională în domeniile dezvoltării afacerilor, dezvoltării pieței, meseriilor calificate și educației pentru adulți.
- Oferim membrilor noștri posibilitatea de a participa la conferințe, târguri și expoziții B2B naționale și internaționale.
Portéka

Magazin cu produse artizanale.

Sántha Smoker
Embs Group

La EMBS ne concentrăm pe furnizarea de soluții la probleme reale de afaceri. Abordarea noastră este susținută de angajamentul nostru față de profesionalism, de dorința de a vă înțelege nevoile, de rețeaua noastră de contacte și de mândria noastră de a oferi servicii de înaltă calitate clienților.

Alfa - Digi

Obiectivul general al proiectului urmarește imbunatatirea, intr-o perioada de 18 luni, a nivelului de cunostinte/competente/abilitati în domeniul alfabetizarii digitale si al tehnologiei informatiei si comunicatiilor (TIC). Proiectul se refera la angajatii din intreprinderile din Regiunea Centru care activeaza in domeniile competitive conform SNC. Prin intermediul programelor de formare a competentelor digitale de baza/avansate si a unor masuri de sprijin specifice, inclusiv prin masuri de sprijin si asistenta pentru elaborarea si introducerea de programe de invatare la locul de munca in domeniul alfabetizarii digitale si TIC si masuri care contribuie la atingerea temelor secundare si orizontale FSE, in vederea adaptarii angajatilor la provocarile si schimbarile produse odata cu trecerea la economia digitalizata si industria 4.0.

Fontana Borsec

Cu imprejurimile sale spectaculoase, Fontana Spa& Balneo reprezinta locul perfect pentru revigorarea corpului si a mintii, obosite de ritmul alert atat de specific zilelor noastre. Puterea vindecatoare a naturii, de care ne folosim și noi, imbratiseaza sufletul, având efect profund asupra starii noastre de bine. 


 
btz webdesign
Contact
office@creativemarketads.com office@rbcommunication.ro
Facebook.com/rbcommunication
+40 721 332 087
Str. Stadion, Nr. 1, Etaj 1, birou 5, Miercurea Ciuc
Str. Kossuth Lajos Nr. 12/14 Miercurea Ciuc
Politica cookie Politica de confidențialitate
 
btz webdesign