Recrutare - RB Communication

Recrutare,marketing, communication

Creative
Recrutare

Căutăm un/o coleg(a) pe postul de Marketing & Social Media Specialist pasionat de creativitate.

Dacă ești acea persoană căreia îi place să își petreacă timpul online si despre care prietenii spun că e “obsedată de ordine și detalii”, citești anunțul potrivit. Probabil ești o persoană deschisă și empatică căreia îi pasă de ceilalți. Sau îți place să reflecți realitatea în lumea digitală.

Responsabilitățile tale:

 • Marketing - Implementarea strategică de marketing și  comunicare pentru dezvoltarea clienților activi.
 • Social Media: Vei genera, edita si publica strategia de conținut care să se axeze pe obiectivele și nevoile clienților, pentru toate canalele online, inclusiv social media deoarece tu știi ca este extrem de importantă prezența on-line pentru bunul mers al companiei.
 • Postările: Vei pregăti planul de postări și vei urmări atingerea obiectivelor de reach, engagement si interaction asta pentru că avem mare încredere în gândirea ta sistematică.
 • Analiza: Vei analiza rezultatele strategiei, a campaniilor de promovare online si compararea acestora cu obiectivele asumate. Credem ca întelegi și mai bine decât noi expresia :  "you can't measure what you don't track".
 • Colaborare. Vei colabora cu noi pentru designul materialelor de implementat online, landing pages, site optimization pentru că este nevoie de o echipă puternică pentru a produce rezultate!

 

În plus, vei avea toate șansele să faci o treabă bună, pentru că:

 • Vei lucra după proceduri clare - pe care tu singur/ă ți le poți face, pornind de la viziunea noastră. Partea asta vine cu libertate, dar și cu responsabilitate.
 • Vei avea susținere totală din partea noastră - nu vom interveni prea des peste procesele tale și vei putea colabora deschis cu noi.

 

Nu aplica dacă:

 • nu ai minim 1 an experiență pe un rol asemănător
 • îți lipsește atenția la detalii;
 • nu ești o persoană organizată și ordonată;
 • nu știi să folosești FB, IG, TIKTOK și diferite instrumente pentru marketing digital;
 • nu îți place să urmezi o procedura și să creezi una, astfel încât și ceilalți să poată să facă ce faci tu;
 • nu stăpânești limba română și maghiară la un nivel ridicat și limba engleză la un nivel mediu;

Cum vei ști că îți faci bine treaba?

Setăm împreună de la bun început ce așteptări avem, așteptări pe care apoi, ni le asumăm reciproc, iar de acolo vei avea spațiu maxim să îți finalizezi proiectele solicitate în timpul și la calitatea agreată.

Ce șanse de promovare ai:

Suntem în permanență într-un proces de creștere și dezvoltare continuă. Vei fi prima persoana pe care o angajăm intern pe un astfel de post, iar faptul că vei avea acces la o mulțime de informații, îți va da un avantaj de a iți construi o echipa in viitorul apropiat. Salariul tău se va situa între 3000-5000 lei net, și vei avea parte de o grilă de salarizare cu așteptări și cu un sistem de bonusuri transparent.

Ready ?! Go?!

Procesul de recrutare se va desfășura în mai multe etape. Ne poți trimite până pe 
1 februarie 2023 Cv-ul tău și scrisoarea de intenție redactate în limba română pe adresa de email office@creativemarketads.com.

 
 


 
btz webdesign
Contact
office@creativemarketads.com office@rbcommunication.ro
Facebook.com/rbcommunication
+40 721 332 087
Str. Stadion, Nr. 1, Etaj 1, birou 5, Miercurea Ciuc
Str. Kossuth Lajos Nr. 12/14 Miercurea Ciuc
Politica cookie Politica de confidențialitate
 
btz webdesign